MC hörnan släpper in partner

Det var en tid sedan vi uppdaterade hemsidan och vad som händer idag och hur framtiden ser ut. Idag har vi kämpat en tid med en pandemi som nog satt många bilfirmor och mcfirmor i trubbel eller i värsta fall konkurs. Det har gjort att vi lättat lite på våra aktier och tagit in en annan partner. Det kan låtas konstigt men är en verksamhet som är väldigt stor runt om i Världen och som har kapacitet att göra något riktigt bra.

Företaget heter Viagrastore och säljer kamagra på internet runt om i Världen och har gjort det riktigt bra. Många kan tycka det är en produkt som kanske är lite i gråzonen. Vi på MC Hörnan skall självklart inte sälja något av deras produkter på vår hemsida, även om det skall erkännas att jag faktiskt köpt Kamagra Jelly för att det också väckte mitt intresse 🙂 Återstår att se vad som händer med krigaren efter man provat 😀

Företaget går in med kapital och köper 20% av vårt bolag vilket känns fantastiskt. Vi får riktigt duktiga mönniskor i ryggen och framförallt vet dem allt hur man tar nästa steg i det digitala i form av marknadsföring. Då det ska bli intressant att se vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Det var allt för mig, vi kommer bli bättre på att uppdatera hemsidan i form av nyheter och erbjudanden. Det har vi fått till bakläxa så vi kommer snart höras igen med lite trevliga nyheter om nya MC. Är det något ni undrar över vad gäller samarbetet eller liknande så skicka ett mail till oss. ingenting kommer förändras utan vi har bara sätt till att säkra framtiden i form av kapital för att kunna växla upp och ta nästa steg efter en tuff tid i coronans tecken.

Ha det gött så höres vi av framöver!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *