Sängar till MC Hörnan

Vi har nu köpt in nya sängar till vår härliga butik. Vi har länge funderat på att verkligen skaffa något speciellt för att kunna ha en riktigt helhetsupplevelse hos oss. Därför föll lotten på Sängfabriken där vi beställde en ställbar säng. Att köpa kontinentalsäng är något som alla som vill sova riktigt skönt bör göra, då jag måste säga att det var den skönaste sängen jag någonsin sovit i. Det skall sägas att jag var riktigt trött när jag gick och lade mig men det ska självklart inte påverka den extremt härliga sömn jag fick. jag var som en ny människa när jag vaknade.

Anledningen till att vi köpte in sängar till MC hörnan är för att vi vill utöka vår verksamhet och har sätt att det saknas övernattning, tycker vi. Nu kan man alltså boka rum hos oss och sova kvar efter man avnjutit en härlig 5 rätters middag. Vi kommer snart att lansera en helt ny meny som vi kommer att gå ut och marknadsföra för att fylla upp våra kalendrar inför julen.

Gudarna har hört bön och man har äntligen släppt upp Sverige och vi kan återigen bedriva restaurangverksamhet och ta in folk och äntligen kunna tjäna pengar igen. Som alla vet har pandemin slagit hårt mot oss i restaurangbranschen så vi är verkligen glada att vi är igång igen.

Vi hoppas därför att sängarna kan vara pricken över i:et om man säger utöver våran superhärliga miljö och gästvänlighet. Är det något som ni undrar över angående att boka rum och 5 rätters meny så ta kontakt med oss så ska vi berätta precis hur det går till och besvara era frågor så gott vi bara kan.

Klicka på Boka rum för att komma till bokningen och välj datum tid och om ni vill boka in en middag utöver själva boendet.

Ha en fantastisk dag.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *