MC Hörnan testar elcigg

Vi blev nyligen kontaktade av ett företag som bland annat säljer elcigg, och vi blev direkt intresserade av deras produkter. Vi hade inte testat något liknande förut innan vi la vår första beställning. Många börjar med elcigg för att sluta röka, vilket inte någon av oss gör, men vi snusar dagligen och tänkte att det skulle vara kul att testa på elcigg också. 

Det var nu cirka en månad sedan vi fick hem våra elcigg och dem har verkligen värvat oss! Eftersom vi var flera som beställde tillsammans så beställde vi olika smaker och olika typer av elcigg för att jämföra och veta vilken vi tyckte om bäst. Min favoritsmak är en mintsmak som känns jäkligt fräsch att röka. Att skriva röka känns dock fel då jag i alla fall kopplar det till vanliga cigaretter, men det är väll det man säger? Eller säger man bara att man använder elcigg? 

I alla fall, jag kan tänka mig att vi kommer få frågor om varför vi valde att beställa när vi inte riktigt hade en anledning. Och det är nog nyfikenheten som tog över där. Vi är alla redan beroende till nikotin och jämfört med vanliga cigaretter är elcigg MYCKET bättre. Sedan kan man självklart beställa nikotinfria elcigg om man så vill det. Jag kan tänka mig att det är ett smidigt sätt att sluta röka vanliga cigaretter, och sedan trappa ner på nikotinet. Men vem vet? Vi kanske väljer att byta ut snuset helt mot elcigg och sedan sluta på det sättet vi med? Dock har jag lite svårt att tro det, men vem vet. 

Jag, eller vi alla på MC Hörnan, vill tipsa er om elcigg från eciggcity.se! Det har varit kul att testa på något nytt och det är något vi har diskuterat väldigt mycket i lunchrummet, och testat varandras olika smaker. Så är du som oss, intresserad och nyfiken på deras produkter? Gå in på deras hemsida och kolla runt lite 🙂

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *