MC-hörnan gör en avstickare

Hej kära läsare! Idag tänkte MC-hörnan ta och göra en liten avstickare i sidled, så att säga. Normalt sett pratar vi ju motorcyklar och allt som har med MC att göra. Men idag ska vi prata om vår något större och klumpigare fyrhjuliga kusin. Det handlar förstås om bilen.

En sann MC-entusiast föredrar förstås två hjul framför fyra och gasar hellre på i det fria än att sitta instängd i en metallbur, skyddad från väder och vind av glasrutor åt alla håll.

Men om vi ska vara helt ärliga så äger de flesta av oss MC-förare också en bil och använder bilen mer än vad vi kanske vill erkänna. Speciellt om vi har en eller flera passagerare. Eller om vi ska transportera saker, som till exempel veckans matkassar hem från vår lokala livsmedelsbutik.

Precis som en motorcykel måste en bil hållas i trim. Den behöver underhållas och då och då behöver man ta med den till verkstan (eller ut i garaget) för service. Kanske behöver man ibland byta ut några bildelar.

När det gäller just bildelar kan MC-hörnan varmt rekommendera att titta efter dem själv på nätet. På en riktigt bra sajt för bildelar som till exempel BG Bildelar kan man hitta i princip alla bildelar man kan tänkas behöva till sin bil.

Det är också väldigt enkelt att söka efter bildelar som passar just din bil hos BG Bildelar. Det är egentligen bara att knacka in sitt registreringsnummer så får du upp produkter anpassade för just din bil.

Med snabba leveranser och bra priser är BG Bildelar förmodligen den bästa aktören på marknaden. Vi på MC-hörnan har i alla fall inte hittat någon bättre!

Precis som motorcykeln behöver bilen service, underhåll och en gnutta kärlek. Även om motorcykeln är din hobby och bilen är mer ett nödvändigt ont så är det helt klart värt att se till att den också får lite kärlek.

Det var dagens tips från MC-hörnan. Ha en fortsatt bra dag!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *